Linkit

Vuosien varrella olemme saaneet rakennettua itsellemme kattavan kumppaniverkoston. Haluammekin tässä antaa vinkkejä mielenkiintoisista sivuista, joissa sinun kannattaa vierailla.


Laura on taiteilijatyttö Kuortaneelta, joka toteuttaa unelmaansa tekemällä kynäruiskumaalauksia ja erilaisia kuvituksia laidasta laitaan. Koulutukseltaan Laura on graafinen suunnittelija, aiempana tutkintona pintakäsittelyalan perustutkinto.

Uudistettu Nettivanne on Suomen paras renkaiden ja vanteiden nettikauppa.

Kotikylällä sijaitseva, palveleva NESTE Mynämäki tarjoaa normaalit polttoainejakelu-, autokorjaamo- ja huoltopalvelut, kahvilapalvelut sekä lukuisia muita palveluita.

Autotarvikeliike Mynä-Auto on jo 1970-luvulta lähtien tarjonnut laadukkaat autotarvikkeet ja -varaosat lähiseudun kulkupeleille. Mynä-Autolta löydät tarvikkeet pakoputkista pesureihin.

Mynämäen Autopiste myy, ostaa ja vaihtaa käytetyt autot.

Mikäli autosi jättää tien päälle tai kieltäytyy yhteistyöstä, paikallinen hinausalan ammattilainen saapuu avuksesi ja pääset nopeasti jatkamaan matkaasi. Palvelemme Vakka-Suomessa. Soita meille ja tilaa hinaus vaivattomasti numerosta 040 744 5555.