Linkit

Vuosien varrella olemme saaneet rakennettua itsellemme kattavan kumppaniverkoston. Haluammekin tässä antaa vinkkejä mielenkiintoisista sivuista, joissa sinun kannattaa vierailla.


Hannulan Marko Rallygraphics.fi'ltä on niittänyt mainetta Historic-kilpureiden teippauksillaan. Lisäksi Marko on loihtinut meidän "läiskäilmeen" ja teipannut paketti- ja sijaisautot. Jos esim. kolarikorjauksen jälkeen autosi vaatii uutta teippiä, niin Markon avulla saadaan homma kuntoon laadukkaasti.

Uudistettu Nettivanne on Suomen paras renkaiden ja vanteiden nettikauppa.

Kotikylällä sijaitseva, palveleva NESTE Mynämäki tarjoaa normaalit polttoainejakelu-, autokorjaamo- ja huoltopalvelut, kahvilapalvelut sekä lukuisia muita palveluita.

Autotarvikeliike Mynä-Auto on jo 1970-luvulta lähtien tarjonnut laadukkaat autotarvikkeet ja -varaosat lähiseudun kulkupeleille. Mynä-Autolta löydät tarvikkeet pakoputkista pesureihin.

Mynämäen Autopiste myy, ostaa ja vaihtaa käytetyt autot.

Mikäli autosi jättää tien päälle tai kieltäytyy yhteistyöstä, paikallinen hinausalan ammattilainen saapuu avuksesi ja pääset nopeasti jatkamaan matkaasi. Palvelemme Vakka-Suomessa. Soita meille ja tilaa hinaus vaivattomasti numerosta 040 744 5555.